Vi har udbuddet i Esbjerg- og Fanø Kommune

Døgnåben  +45 73 11 11 73

Vores historie

Det hele startede i 2019...

… med en intension om at skabe et vikarbureau til sundhedssektoren, hvor den personlige relation til både vikarer og kunder er i fokus.

Trine og Frederikke startede op i en kælder, hvor alt foregik manuelt. Alle vagter blev besat via telefonenopkald til vikarerne og timerne blev registreret i excel. Hvis vagterne ikke kunne dækkes ind, var de ikke blege for selv at komme ud i marken.


Trine er uddannet Social og Sundhedsassisten og har mange års erfaring indenfor faget, både som fastansat og som vikar. Dette gør at Trine ved præcis hvad der er vigtigt for vores vikarer såvel som vores kunder, for at et samarbejde bliver succesfuldt.


Frederikke er uddannet pædagog og har arbejdet i sundshedssektoren det meste af sit liv. Hun brænder for at arbejde med mennesker og sikre sig at vikarerne føler sig trykke.


Udviklen i Caregiver er gået stærkt! 

Virksomheden har i dag (2023) vundet udbuddet i Esbjerg og Fanø Kommune og beskæftiger 4 faste stillinger på kontoret i Esbjerg. Frederikke og Trine har fingeren på pulsen og nyder hver dag arbejdet med mennesker og udviklingen af Caregiver.


Frederikke Krüger

Ejer

Trine

Ejer