Hvem er vi?

Et team med praktisk erfaring

Caregiver ApS er et vikarbureau, der har hovedesæde i Esbjerg. Bag firmaet står Trine Sussemiehl Jensen og Frederikke Krüger Christensen.

Trine er uddannet social og sundheds assistent og har været i faget i mange år, og har derfor meget erfaring på området. Frederikke er uddannet pædagog, men har i mange år arbejdet som vikar, i social og sundheds området. Vi er ambitiøse og yder et højt service niveau i vores arbejde.

 

Caregiver ApS
CVR nr.: 40964436

 

Vores værdier

Hvert menneske tæller

Hvert menneske tæller og livskvalitet har første prioritet. Mennesker er forskellige og vi sørger for, at der tages hensyn til særlige behov for den enkelte.

Vi sikrer, at alle medarbejdere er kompetent i de respektive arbejdsopgaver, og vi er meget kvalitetsbevidste. Vores medarbejdere er nøje udvalgt, og vi kan stå inde for deres professionelle arbejde og evne til at yde omsorg. Vi vægter kvalitet meget højt i det arbejde vi udfører.

Vi tilbyder vikare til sundhedssektoren  på alle tidspunkter og til alle slags opgaver. Vi er altid fleksible og lette at få fat på via telefon eller online booking.

 drivee.dk